Banner SARM
 
 
Despre
Actiuni
Comisii
Meteori
Astronomie
Galerie Foto
Publicatii
Cosmopoezie
Traditii
Astroshop
Societatea civila
 
Click here to join SARM
Click to join SARM


 
 Cauta pe site
 
 

 

 

SARM 20 de ani
SARM 20 de ani


Activitati 2011
Activitati 2011


http://www.astro-info.ro

http://www.astronomy2009.org

Citeste revista Bolidul
Citeste revista Bolidul
 
GEPLAS
NETEXPRESS


Partener:
GEPLAS
 
 

ASTROFOTO 2006 - Circulara nr.2


ediţia a IV-a, 4-7 mai 2006


Logo Astrofoto2006
Circulara nr. 2, 16 aprilie 2006Program
1. Concursul Naţional de Astrofotografie, festivitatea de premiere, spectacol de astro-foto-poezie şi astrofolk, 4 mai, orele 11:00-13:00, Muzeul de Istorie Dâmboviţa
2. Expoziţie internaţională de fotografie astronomică şi atmosferică, 2-9 mai, Muzeul de Istorie Dâmboviţa
3. Workshop/cursuri de astrofotografie, 4-7 mai, Tabăra „Centrul de Vacanţă Vânătorul”, Parcul Natural al Munţilor Bucegi
4. Astronomy Day, 6 mai
5. “Europa, sub acelaşi cer”, prezentare publică pe platoul Prefecturii Dâmboviţa cu ocazia Zilei Europei, Târgovişte, 9 mai, orele 19-24

Informaţii despre concurs
Concursul Astrofoto 2006 se va desfăşura conform procedurii comunicate în Circulara nr. 1
Vă rugăm să urgentaţi înscrierea în concurs prin trimiterea lucrărilor şi respectarea termenului limită. Participanţii din Bucureşti pot depune contribuţiile la Alexandru Conu, [email protected], tel. 0721226723.
Până în prezent nu cunoaştem valoarea premiilor în lei, aşteptăm încă contribuţiile din partea Primăriei Târgovişte si a Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Vor fi şi premii în produse foto (trepiede, filme, albume, aparate foto).

Informaţii despre festivitatea de premiere
Premierea se va face la Târgovişte pe data de 4 mai, începând cu orele 11:00 la Muzeul de Istorie Dâmboviţa (aflat în centrul oraşului), în cadrul unui program special ce va cuprinde proiecţii de imagini şi muzică astrofolk. Acesta este şi locul de plecare către Tabăra Vânătorul.

Informaţii despre cursuri/workshop
După festivitatea de premiere se va pleca la munte la Tabăra „Centrul de Vacanţă Vânătorul”. Transportul se va face cu un autobuz închiriat. Aici se asigură cazarea şi masa, 3 mese/zi, începând cu masa de seară. Pe parcursul celor 4 zile se vor susţine cursuri/workshop de astrofotografie. Participanţii sunt sfătuiţi să vină cu aparate de fotografiat, dacă au. Pe timp de noapte se vor face observaţii prin telescoape, precum şi observaţii la curentul de meteori eta Aquaride, activ în această perioadă.

Înscrierea participanţilor
Înscrierea se face prin completarea şi trimiterea formularului de participare prin e-mail simultan la adresele [email protected] , [email protected] până cel mai târziu la data de 26 aprilie 2006.

Participanţi şi costuri
La cursuri vor participa 30 de tineri cu vârsta cuprinsă între 14 şi 29 de ani, interesaţi de astrofotografie.
Costurile de participare sunt de 180 lei/persoană. SARM va asigura cheltuielile aferente sumei de 155 lei/persoană, restul de 25 lei fiind contribuţia participanţilor. Membrii SARM beneficiază de o reducere de 5 lei. Suma se plăteşte la sosire.

Informaţii suplimentare, contact
Alexandru Conu, informaţii despre concurs: [email protected], 0721226723.
Valentin Grigore, informaţii generale: [email protected], 0722829034.

tabel stanga jos   tabel dreapta jos
© 2006 SARM